معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام

دادگستری ایلام
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام
مالک روشنی
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام
..................................
با پیوستن به ما در جهت پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی یاری رسان دستگاه قضایی در استان ایلام باشید بیایید همه با هم جامعه را برای قانون شکنان و مجرمان ناامن کنیم هرگونه اقدامی در جهت پیشگیری از وقوع جرم که منجر به افزایش امنیت در جامعه شود باید با برنامه‌ریزی،هماهنگی متولیان امنیت، هدایت، نظارت و کنترل انجام شود و اگر اقدامات کارشناسانه صورت گیرد قطعاً به نظم اجتماعی، کاهش جرائم، آرامش، پیشرفت و توسعه جامعه می‌انجامد. رعایت حقوق شهروندی و ایجاد فضای امن در جامعه از بروز آسیب‌ها و رفتارهای نامناسب جلوگیری خواهد کرد.
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام
دادگستری کل استان ایلام
تبادل لینک


به گزارش خبرنگار معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام، کارگاه آموزشی در راستای تشکیل مؤسسات داوری برای ارتقای وضعیت رسیدگی به دعاوی و کاهش ورودی دادگاه‌ها در استان ایلام تشکیل گردید.

عبدالوهاب بخشنده معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام اظهارداشت: داوری در دعاوی حقوقی روشی کم هزینه نسبت به دادرسی در محاکم قضایی است و در عین حال دارای ضمانت اجرای قویتری می باشد.

‌ بخشنده گفت: تشکیل مؤسسات داوری در استان ایلام به منظور ارتقای وضعیت رسیدگی به دعاوی و حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات می باشد. وی افزود: داوری میتواند جانشین بسیار مناسبی برای قضاوت در محاکم دادگستری باشد.

 معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری ایلام ادامه داد: یکی از مهمترین مزایای داوری، سرعت بخشی به حل و فصل دعاوی حقوقی است.

این مقام قضایی با اشاره به اینکه معمولا رسیدگی در محاکم قضایی چند مرحله ای است و هر مرحله نیز مستلزم رعایت تشریفات زیاد و طولانی است، تصریح کرد: تسریع در رسیدگی به اختلافات و صدور رأی توسط داور یا داوران، یکی از ویژگی های بارز و از محاسن امر داوری است.

 معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام یادآور شد: با توجه به این که افراد، خودشان داور یا داوران مورد نظر را جهت حل دعاوی حقوقی انتخاب میکنند و  هیچ گزینه ای به آنها تحمیل نمیشود، این انتخاب در نهایت منجر به مورد قبول واقع شدن آرای صادره درخصوص آن ها خواهد شد.

 وی تأکید کرد:  حل و فصل مسالمت آمیز اختلافات یکی دیگر از مزایای داوری است.

 بخشنده در این خصوص اظهارداشت:  در رسیدگی‌های قضایی معمولا از آنجا که خوانده لزوماً راضی به اقامه دعوی نیست و علاوه بر آن هیچ یک از طرفین حق انتخاب قاضی را ندارند، صدور رأی اگرچه ممکن است به معنی الزام به پایان اختلاف باشد اما به معنای پایان خصومت نیست.

این مقام قضایی تصریح کرد: اما در نقطه مقابل؛ با رجوع به امر داوری، به دلیل این که انتخاب داور و مقررات مربوط به آن با توافق طرفین صورت می گیرد، اصحاب دعوی با رضایت بیشتری رأی داور یا داوران خود را قبول خواهند کرد.

قابل ذکر است، این کارگاه با حضور  بیش ۷۰ نفر از شرکت کنندگان در راستای عمل به سیاستهای معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه به منظور کاهش ورودی پرونده ها به دستگاه قضایی، فرهنگ سازی و مشارکت حداکثری آحاد جامعه در گسترش فرآیند عدالت، اولین دوره جامع آموزش چهار مرحله ای داوری حقوقی استان ایلام در محل سالن اجتماعات هتل زاگرس استان ایلام برگزار شد.

معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان ایلام    

دادگستری ایلام
                   

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی