پیگیری اجرای طرح کاداستر توسط معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری
اولین جلسه با موضوع موانع اجرای طرح کاداستر در راستای انجام برنامه پیگیری اجرای وظایف دستگاه ها در امر توانمندسازی جامعه روستائی در خطر تخریب و پیشگیری از رشد و گسترش مناطق جدید بافت های ناکارآمد و حاشیه نشین، برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام، بخشنده گفت: همه اشکال نابهنجاری های اجتماعی چون سرقت، قتـل، قاچـاق، خودکشـی، فحشـاء، اعتیـاد و نظایر آن معلول ناسازگاری های اجتماعی است که بر روابط فرد و جامعه حاکم اند و در مناطق حاشیه نشین نمود بیشتری می یابند.
وی افزود: آسیبهای اجتماعی ناشی از فقـر و بیکـاری، اعتیـاد و خریـد و فروش مواد مخدر بسیار زیاد است ازاین رو میتوان گفـت کـه حاشـیه نشـینی، نمـودی از آسـیبها و انحرافات اجتماعی است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری ادامه داد: علت یا علل شکل گیری مناطق ناکارآمد و حاشیه نشین، تصرف عدوانی املاک و زمین های دولتی، تغییر کاربری های غیرمجاز، تفکیک غیرقانونی اراضی (دولتی و غیردولتی)، وجود زمین ها و اراضی بلاتکلیف و ... می باشد که باید برای رفع این موارد چاره جویی کرد.
یکی از راه های پیشگیری از گسترش مناطق حاشیه و جلوگیری از تصرف عدوانی املاک و زمین های دولتی و تغییر کاربری های غیرمجاز اجرای کامل طرح کاداستر(سیستم ثبت اطلاعات هندسی جامع از محدوده کلیه املاک همراه با شماره هر ملک، مشخصات مالک و حدود حقوق مالک در ملک می باشد) که یکی از وظایف قانونی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با همکاری سایر ادارات مرتبط می باشد.
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری ایلام در راستای انجام برنامه پیگیری اجرای وظایف دستگاه ها در امر توانمندسازی جامعه روستائی در خطر تخریب و پیشگیری از رشد و گسترش مناطق جدید بافت های ناکارآمد و حاشیه نشین، آماده هر گونه همکاری با ثبت اسناد و املاک استان و دیگر دستگاه های متولی اجرای طرح کاداستر می باشد.