سمن ها یاری کنندگان دستگاه قضایی در مبارزه با فساد و کاهش آسیب های اجتماعی
به گزارش خبرنگار معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، علی دهقانی رئیس کل دادگستری استان گفت: یکی از برنامه های تحولی دستگاه قضایی در دوره جدی به ریاست آیت الله رئیسی، تقویت ارتباطات مردمی و ارتباط نزدیک با مردم و اقشار مختلف مردم است.
وی افزود: هدف از این ارتباط و تقویت ارتباط با مردم، شنیدن دغدغه ها و مشکلات مردم است که یکی از راه هایی که می تواند کمک بکند به تقویت ارتباطات مردمی و کاهش آسیب های اجتماعی، فعالیت سمن ها در حوزه های مختلف است.
دهقانی با تاکید بر این که سمن ها نقش پر رنگی در جامعه دارند افزود: سمن های می توانند به نهادینه کردن مسئولیت پذیری در جامعه کمک کنند که از این طریق میتوان پاسخگویی مسئولین را افزایش داد و بسیاری از مشکلات جامعه را حل کرد.
رئیس کل دادگستری استان ادامه داد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم یک پل ارتباطی بین دستگاه قضایی و سمن هاست و از این طریق می توان با تشکیل کارگروه های تخصصی به کمک سمن ها بسیاری از مشکلات را بررسی و حل و فصل کرد.
دهقانی تاکید کرد: یکی از وظایف دستگاه قضایی پیشگیری از جرائم و آسیب های اجتماعی است و مطالبه گری از دستگاه ها و نهادهای مسئول در راستای کاهش جرائم و آسیب هاست که سمن ها می توانند نقش موثری در مطالبه گری از دستگاه های مربوطه داشته باشند.
دهقانی افزود: همچنین سمن ها می توانند در زمینه های مختلفی چون دفاع از حقوق عامه و حقوق شهروندی، پیشگیری از جرائم و آسیب های اجتماعی، اعلام مفاسد و ترویج صلح و سازش دستگاه قضایی را یاری کنند.
رئیس کل دادگستری استان خطاب به نمایندگان سازمان های مردم نهاد استان گفت: داوطلبانه حضور پیدا کردن و کمک به حل مشکلات مردم و جامعه کار بزرگی است و دادگستری آمادگی کامل را دارد که نیازهای حقوقی سمن ها را با برگزاری کلاس های آموزشی و نشست های تخصصی مرتفع نماید.
گفتنی است که نشست هم اندیشی رئیس کل دادگستری استان با سازمان های مردم نهاد و جمعی از خیرین استان به میزبانی رئیس کل دادگستری استان و با حضور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری برگزار گردید که در این نشست بر تقویت و ادامه همکاری بین دستگاه قضایی، سازمان های مردم نهاد و خیرین استان تاکید شد.