نا امنی پیامد جرائم خشن در جامعه
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت: یکی از جرائمی که موجب سلب امنیت و آسایش زندگی مردم شده و آثار مخربی به دنبال دارد خشونت است که شامل انواع خشونت کلامی، نوشتاری و رفتاری است که در مواردی همچون خشونت علیه کودکان و نوجوانان و خشونت علیه زنان و ناتوانان می تواند زیان بارتر باشد.
به گزارش خبرنگار معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان، روشنی با بیان این که حدود 30 درصد از پرونده های ورودی به محاکم قضایی استان در سال گذشته مرتبط با خشونت بوده افزود: ضروری است همه دستگاه ها در این زمینه با معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همکاری لازم در راستای کاهش ورودی پرونده های مربوط به خشونت را داشته باشند.
وی ادامه داد: خشونت های فیزیکی و کلامی شامل موارد مختلفی از جمله ضرب و جرح عمدی، توهین، تهدید و تخریب، نزاع های دسته جمعی، خشونت های خانگی علیه زنان و کودکان و سرقت های خشونت آمیز می باشد که پیامدهای ناگواری در جامعه دارد که می تواند منجر به مواردی چون کودکان ناسالم، مرگ و میر، ناتوانی جسمی و روانی، خودکشی، دیگرکشی و در نهایت تهدید امنیت اجتماعی گردد.
روشنی بر اهمیت نقش آموزش مخصوصا آموزش تاب آوری و مهارت های حل مساله در مدارس و آموزش مهارت های زندگی با افراد تاکید کرد و ایجاد فضای های فیزیکی بانشاط توسط شهرداری و ایجاد محیط های فرهنگی، ورزشی توسط متولیان امر لازم و ضروری به نظر می رسد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اظهار نمود: با توجه به بالا بودن جرائم مرتبط با خشونت در استان، از سال های گذشته پیگیری و اجرای برنامه جامع پیشگیری از خشونت را در دستور کار قرار داده و در سال جاری نیز ادامه دارد که امید است با همکاری و همیاری همه دستگاه های متولی بتوان از نرخ بالای جرائم خشن پیشگیری کرد.