معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام

دادگستری ایلام
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام
مالک روشنی
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام
..................................
با پیوستن به ما در جهت پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی یاری رسان دستگاه قضایی در استان ایلام باشید بیایید همه با هم جامعه را برای قانون شکنان و مجرمان ناامن کنیم هرگونه اقدامی در جهت پیشگیری از وقوع جرم که منجر به افزایش امنیت در جامعه شود باید با برنامه‌ریزی،هماهنگی متولیان امنیت، هدایت، نظارت و کنترل انجام شود و اگر اقدامات کارشناسانه صورت گیرد قطعاً به نظم اجتماعی، کاهش جرائم، آرامش، پیشرفت و توسعه جامعه می‌انجامد. رعایت حقوق شهروندی و ایجاد فضای امن در جامعه از بروز آسیب‌ها و رفتارهای نامناسب جلوگیری خواهد کرد.
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام
دادگستری کل استان ایلام
تبادل لینک


۶ مطلب در دی ۱۳۹۹ ثبت شده است

عبدالوهاب بخشنده معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری ایلام در راستای اجرای آیین نامه مراقبت بعد از خروج معتادان، وضعیت مراکز ترک اعتیاد (کمپ ها) شهر ایلام را مورد بررسی و از این مراکز بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، بخشنده مسئله اعتیاد را یک آسیب اجتماعی و ناهنجاری جدی در کشور و استان برشمرد و خواستار همکاری و هماهنگی بیشتر دستگاهها با ناظر قضایی جهت سامان دادن به امورات کمپ ها و معتادان شد و بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی و ایمنی در این زمینه تاکید کرد.

وی افزود: در قوانین مرتبط  و سیاست های کلی مبارزه با مواد مخدر، معتادانی که معرفی نامه از مراکز ماده 15 ندارند و یا متجاهر هستند مجرم بوده و با دستور مقام قضایی به مراکز موضوع ماده 16 برای درمان ارجاع و حداقل بمدت یک ماه در این مراکز نگهداری و سپس طی فرآیندی که در آیین نامه مراقبت بعد از خروج معتادان به آن اشاره شده است از مرکز ترخیص می شوند.

بخشنده ادامه داد: این آیین نامه در سال 1392 از سوی ریاست قوه قضاییه ابلاغ گردید و از سال 1395 با همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در سراسر کشور به مرحله اجرا درآمد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گفت: در استان ایلام مرکز موضوع ماده 16 تاسیس نشده است و لازم است با هماهنگی دستگاه های مربوطه این اقدام انجام گیرد.

لازم به ذکر است که در این بازدید، دبیر ستاد مبارزه باموادمخدر، ناظر قضایی کمپ های استان و نماینده بهزیستی حضور داشتند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ دی ۹۹ ، ۰۸:۱۸
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان ایلام

عبدالوهاب بخشنده معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام در راستای انجام برنامه های مصوب این معاونت از اجرای طرح کمربند سبز شهرستان مهران بازدید کرد.

در این بازدید احمدی مدیر کل منابع طبیعی استان، سبزواری رئیس دادگستری شهرستان مهران، طاهری رئیس منابع طبیعی شهرستان مهران و تعدادی از رسانه های مکتوب و اینترنتی استان حضور داشتند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۸ دی ۹۹ ، ۱۰:۳۶
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان ایلام

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام گفت: سرقت های تعزیری یکی از سه جرم اول استان است که بیشتر به صورت سرقت های خرد صورت می گیرد و از مهم ترین موارد آن سرقت لوازم داخل خودرو می باشد.

به گزارش خبرنگار معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، عبدالوهاب بخشنده عدم وجود پارکینگ عمومی در سطح شهر ایلام را زمینه ساز جرائمی چون سرقت تعزیری دانست و افزود: دایر کردن پارکینگ عمومی و اجرای طرح پایش تصویری در شهر ایلام می تواند در کاهش جرائم مربوط به سرقت های تعزیری بسیار موثر باشد.

بخشنده ضمن تاکید بر تجهیز ادارات و مکان های عمومی به دوربین مداربسته گفت: باید به مسئولین حراست ادارات آموزش های لازم و رعایت نکات ایمنی داده شود چرا که سرقت از ادارات دولتی یکی از انواع جرائم مربوط به سرقت تعزیری در استان است.

 معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان افزود: یکی از اقدامات ارزنده ای که در استان در حال انجام است طرح سامان دهی دوره گردها در استان است که می تواند به کاهش جرائم مربوط به سرقت تعزیری منجر شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ دی ۹۹ ، ۰۹:۲۲
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان ایلام

به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام دومین جلسه با موضوع اتخاذ تدابیر لازم در راستای تامین امنیت غذایی در سلان جلسات معاونت برگزار شد.

به گزارش خبرنگار معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، عبدالوهاب بخشنده گفت: توجه به تامین امنیت غذایی مردم امری بسیار مهم است که در سلامت روحی و روانی جامعه تاثیر فراوانی دارد چرا که غذای سالم موجب پیشگیری از هزینه های درمانی می شود.

بخشنده افزود: با اشاره به اینکه در سالهای اخیر در زمینه کشاورزی استفاده بی رویه از سموم و آفت کش ها و عدم نظارت کافی باعث به وجود آمدن مشکلاتی از قبیل ناهنجاری های مادر زادی و انواع سرطان ها گردیده که باید کنترل شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری ادامه داد: خوشبختانه اقدامات خوبی توسط ادارات تامین امنیت غذایی در راستای مصوبه های جلسه گذشته در استان صورت گرفته است که جای تقدیر و تشکر دارد و باید با جدیت بیشتری کنترل و نظارت همراه با ارائه آموزش های لازم صورت بگیرد تا امنیت غذایی جامعه بیش از پیش تامین گردد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۶ دی ۹۹ ، ۰۹:۱۹
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان ایلام

با پیگیری معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام و دستورات اکید رئیس کل دادگستری استان حکم اجرایی تخریب منزل مسکونی شهروند ایلامی ابطال شد.

به گزارش خبرنگار معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، پیرو اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر تخریب غیر قانونی ملک مسکونی یکی از شهروندان ایلامی، این معاونت پیگیری موضوع را در دستور کار قرار داده و رئیس کل دادگستری استان نیز در جریان کار قرار گرفت.

با بررسی انجام شده مشخص شد که ملک مذکور در سال 1383 بابت اخذ وام توسط یکی از بستگان صاحب ملک در رهن بانک قرار گرفته است که به دلیل عدم پرداخت تسهیلات پرداختی، منتهی به صدور اجرائیه شده و در نهایت ملک پس از خاتمه عملیات اجرایی از طریق مزایده به فروش رسیده و متعاقب آن مالک فعلی جهت تجدید بنا اقدام به تخریب ساختمان نموده است در حالی که هیچ گونه حکمی مبنی بر تخریب ملک مذکور توسط دادگستری استان صادر نشده است.

در ادامه با تظلم خواهی صاحب اولیه ملک و پیگیری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و با دستور رئیس کل، پرونده در دادگستری استان مورد رسیدگی قرار گرفته و در کمتر از 2 ماه رای غیر قطعی به نفع خواهان صادر شده است.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ دی ۹۹ ، ۱۴:۱۶
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان ایلام

علی دهقانی رئیس کل دادگستری استان ایلام ضمن تبریک میلاد اسوه صبر و شکیبایی، حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار گفت: در بحث خشونت نباید صرفا نگاه آماری داشته باشیم چرا که این آمار از نظر پلیسی، از نظر قضایی و از نظر نهادهایی که با آسیب های اجتماعی سر و کار دارند، متفاوت است و نگاه صرفا آماری میتواند ما را از توجه به جرائم پنهانی که اتفاق می افتد غافل کند و یا در حالت خوشبینانه ما را از برنامه ریزی مناسب در این زمینه باز دارد.

به گزارش خبرنگار معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، دهقانی حوزه جرائم خشن را شامل جرائمی که منشا خشونت دارند و جرائمی که همراه با خشونت ارتکاب پیدا می کنند دانست و افزود: در برخورد با جرائم خشن یک مرحله واکنش و یک مرحله پیش واکنش داریم که مرحله واکنش همان مجازات و مقابله با مرتکبین این جرائم است.

دهقانی در جمع اعضای شورای پیشگیری از وقوع جرم استان گفت: سرعت در کشف، شناسایی و قاطعیت در اجرا از اقداماتی است که در حوزه واکنش باید انجام شود و نیروی انتظامی و همکاران قضایی باید به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشند.

رئیس کل دادگستری استان سرعت در کلیه مراحل مقابله با جرائم خشن را انتظاری بحق از سوی مردم دانست و تاکید کرد: جرائم خشن یک موردش هم خطرناک است و ما باید احساس امنیت برای مردم را با واکنش سریع نسبت به این جرائم در صورت وقوع، ایجاد کنیم.

دهقانی گفت: در دادگستری استان دبیرخانه ای با عنوان دبیرخانه رصد و نظارت بر فرآیند رسیدگی به جرائم خشن تشکیل شده است، همچنین در دادگاه های بدوی و دادگاه های تجدید نظر هم شعب ویژه ای برای رسیدگی به جرائم خشن تعیین شده است.

وی افزود: کلیه دادستان ها و روسای حوزه های قضایی استان مکلف اند جرائمی را که در حوزه خشونت تعریف می شود را با سرعت رسیدگی و به این دبیرخانه ارسال نمایند.

دهقانی ادامه داد: کسانی که سابقه ارتکاب جرائم خشن را دارند یا کسانی که مستعد ارتکاب این جرائم هستند باید شناسایی و توسط فرماندهی انتظامی و با همکاری دادستان ها مورد رصد قرار بگیرند و در مرحله اجرای حکم هم کسانی که مرتکب جرائم خشن می شوند نباید از ارفاقات قانونی بهره مند شوند.

رئیس کل دادگستری استان گفت: اما در مرحله پیش واکنش از نظر تئوری عوامل متعددی از جمله عوامل اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ... می تواند در وقوع جرائم خشن نقش داشته باشند که باید برنامه مدونی تهیه و به عنوان برنامه مصوب شورای پیشگیری به همه اعضای این شورا جهت پیگیری و انجام ابلاغ شود.

دهقانی ادامه داد: باید از ظرفیت نهاد های مردمی برای مدیریت کنترل جرم همچون ایجاد گشت های رضویون به صورت محله محور استفاده کنیم و به دادستان ها و روسای حوزه های قضایی استان تاکید کنیم که استفاده از این ظرفیت ها در دستور کار قرار گیرد.

دهقانی تاکید کرد: با توجه اینکه تاثیر جرائم خشن بر افکار عمومی از نظر روانی آثار متعددی را به دنبال دارد لذا ضروری است ریشه های ارتکاب این جرائم شناسایی و برای جلوگیری از وقوع این جرائم برنامه ریزی های کوتاه مدت و بلند مدت داشته باشیم.

وی همچنین به استفاده از ظرفیت بزرگان و ریش سفیدان در راستای پیشگیری از وقوع جرائم خشن اشاره کرد و افزود: می توان از گسترش فرهنگ صلح و سازش و ارائه راهکارهای کنترل خشم در راستای پیشگیری و مدیریت جرائم خشن سود برد.

در این جلسه نوذری معاون سیاسی امنیتی استانداری ایلام گفت: پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی کار یک دستگاه یا ارگان نیست بلکه همه دستگاه ها باید با همکاری و هم افزایی در این زمینه فعالیت کنند و در این راستا می توان از ظرفیت نهاد های مردمی هم استفاده کرد.

وی افزود: یکی از مطالبات مردم از دستگاه قضایی تسریع در روند پیگیری پرونده های مربوط به جرائم خشن است چرا که وقوع این گونه جرائم در جامعه تاثیر زیادی بر احساسات و روان مردم دارد.

در ابتدای این جلسه عبدالوهاب بخشنده معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان به عنوان دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم گزارش آماری از وقوع جرائم خشن در استان ارائه و از اعضای شورا خواست گزارش اقدامات خود در خصوص پیشگیری از وقوع جرائم خشن را بیان نمایند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ دی ۹۹ ، ۱۴:۲۲
معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان ایلام